BLOGISSA ESIINTYVÄT

ASSOLUTO ”Unski”:

Unski on korttikurssilla ajohevoseni. Se on entinen ravuri, mutta jalkavamman jälkeen radat ovat jääneet. Se on todella kiva ajaa lämminveriseksi sekä mahtava korttikurssihevonen. Jatkamme kurssia 2018 vuoden puolella lahdessa, koska Forssan kurssi ei tullut kasaan. 

1U2C3447

AGNE 217 SH:

Agne on kahdeksanvuotias shetlanninponiori, joka kilpailee raveissa. Olen ajanut Agnella nyt kilpaa noin vuoden. Aluksi yhteistyöstämme ei tullut mitään, Agne ei tajunnut juoksun ideaa ja hölkkäili radalla hirnuen tammoille. Nykyisin Agne ottaa ravit tosissaan ja se on parantanut ennätystään jokaiseen starttiin. Se on lämpimän ilman poni, joka juoksee paremmin ilman ratalämmitystä. Hölkkäilemme siis radan ympäristössä ennen starttia, jotta Agne olisi parhaimmillaan. Ennätyksemme on parantunut 3.30 vauhdeista alle 3.10 tuloksiin. Agne on hiitillä mennyt parhaimmillaan noin 2.59 aikaa. Agne on kiltti, mutta muilla kuskeilla ilmeisesti käyttäytynyt ihan oudosti.

IMG_0109

 

MELROSE CHEROKEE ”Ruusu”:

Ruusu on seitsemänvuotias shetlanninponitamma, joka oli minulla treenissä sekä ylläpidossa hieman alta vuoden. Se tuli 2015 loppu syksystä ja lähti 2016 heinäkuussa, ollen viimeisin ponini. Siitä piti tulla raviponi, mutta se ei meillä oikein innostunut asiasta. Elsa koulutti sitä ratsuksi ja mielestäni siinä hommassa se suoriutui paljon mallikkaammin. Ruusua ajoin viimeksi Riihimäen raveissa kesäkuussa 2017.

IMG_0076 (2)

 

SPRINGFIELD ESTELLE ”Essi”:

Essi oli minun toinen oma poni. Se suhde kestikin vain noin parisen viikkoa, sillä Essi osoittautui vaaralliseksi suuren eroahdistuksensa takia. Jaskan annoin vaihdossa Essiin, mutta Essi haettiin kasvattajan toimesta meiltä pois 500€. Kasvattajasta ei jäänyt kyllä hyvä maku suuhun, vaikka poni oli kiva tarhassa (kun oli muita hevosia ihan vieressä).

IMG_0594

 

YIAZMIIN ”Jaska”:

Jaska oli ensimmäinen ponini, nykyisin viisitoistavuotias shetlanninponitamma. Se tuli minulle 2013 ja lähti minulta 2015. Alli ajoi Jaskalla korttikurssin ja kaikin puolin Jaska oli meille molemmille tärkeä. Se ei valittanut turhista ja teki aina parhaansa. Ajoin ensimmäiset startit Jaskalla ja aloitin blogin myös Jaskasta. Jaska tässä tapauksessa myytiin vuosiksi siitostoimintaan Springfield-kasvattajalle, mutta he tekivät Jaskalla yhden varsan ja myivät ilmeisesti pihakoristeeksi. Jaskan olinpaikka on nykyisin tiedossa, josta saan kiittää somen ihmeellistä voimaa!

31.7 032