PLAYSSON.NETIN JUNNUTIIMI HAKEE UUSIA BLOGGAAJIA!

IMG_0675

Olen kirjoittanut blogiini monia erilaisia apupostauksia aloitteleville bloggaajille, sillä apua ei voi mielestäni koskaan tarjota tarpeeksi. Rajansa tietysti kaikella, mutta bloggaamisen suhteen aloittamiselle ei tulisi olla osaamisesta johtuvia esteitä. Teoriasta on apua, sillä asioita on silloin helppo opetella pelkäämättä mokaavansa. Kuitenkin joitain asioita on hyvä kokeilla käytännössä, mihin tarjoamme nyt mahdollisuutta yhteistyössä Playsson.netin kanssa. 

Jos olet alle 18-vuotias hevostaustainen nuori ja olisit halukas aloittamaan tai jatkamaan bloggaamista tiimimallina, sinun kannattaa lukea postaus loppuun!

Playsson.net ylläpitää vuonna 2017 perustettua Junnutiimi-tiimiblogia. Kirjoittajat ovat kaikki alle 18-vuotiaita, joilla on oma näkemys hevosharrastukseen. Nyt tiimiin haetaan kahta tai kolmea uutta bloggaajaa, joita kaikkia yhdistää halu kirjoittaa omasta hevosharrastuksestaan.  Tiimiin voivat hakea kaikki alaikäiset, joilla on oikeinkirjoituksen perustaidot kunnossa. 

Postauksia on kirjoitettava vähintään kaksi kertaa kuukaudessa, muita ehtoja tiimin jäsenillä ei ole. Tässä on sinulle oiva tilaisuus, mikäli haluat kokemusta bloggaamisesta sekä näkyvyyttä. 

Vapaamuotoiset hakemukset voidaan lähettää osoitteeseen katri@playsson.net. Kerro hakemuksessa hieman blogikokemuksestasi, mainitse mahdollinen blogisi ja perustele, miksi juuri sinut tulisi valita tiimiin. Hakuaika päättyy 28.2. Oman blogin katselukertoja jne. ei huomioida. 

Sinustako uusi Junnutiimin bloggaaja?
Sinustako uusi Junnutiimin bloggaaja?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *