BLOGIEXPON ÄÄNESTYS ON AUKI – KETKÄ PALKITAAN PARHAIMMIKSI?

183B2286

Blogiexpon aika on taas, mutta tällä kertaa se järjestetään 2.-4.3.2018 Helsingin messukeskuksessa, Helsinki Horse Fair -tapahtumassa. Samaan aikaan paikalla järjestetään myös Goexpo, jossa omalla osastollaan sijaitsevat mm. kuva & kamera -messut. Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla, hevostarvikkeet ja uusi kamera. 

Blogiexpo on järjestetty kaksi kertaa aikaisemminkin, 2015 ja 2016. Se pidettiin ensimmäisen kerran 2015 Tampereen messukeskuksessa, jossa olin itse luennoimassa raviponeista. Tilaisuus oli hyvinkin jännittävä 14-vuotiaan Katrin mielestä, joten en ollut varma saiko puheestani silloin selvää.. 😅

Vuonna 2016 tilaisuus järjestettiin Lahden Jokimaalla, jolloin jouduin tulemaan paikalle äitini kyydillä. Hänen melkein-joulu kinkkunsa oli uunissa, joten pyörähdimme vain nopeasti paikalla. Tänä vuonna tarkoitukseni on kuvata videopostaus sekä kirjoittaa tapahtumasta kunnon postauspläjäys blogiini. Hain tapahtumaan myös bloggaajapassia, joten uskoakseni pääsen käymään messuilla ainakin kahtena eri päivänä.

Kuva HHF:n sivuilta
Postauksen kaikki kuvat ovat peräisin HHF:n sivuilta.

Maaliskuussa messuilla palkitaan vuoden 2017 parhaimmat hevosbloggaajat. Kategorioita on kymmenen, joista kolmen voittajat päätetään raadin antamien äänien perusteella. 

Hevostalli.netissä käydään kiivasta keskustelua siitä, että miten tämän kaltaiset tilaisuudet jakavat hevosblogeja erilleen. Joillakin on ihan osuvia mielipiteitä, mutta asiaa en näe itse millään tavalla bloggaajien ”erottamisena” toisistaan. Pikemminkin tilaisuuden tarkoitus on motivoida bloggaajia tavoittelemaan unelmia ja tekemään töitä niiden eteen. 

Jo vuodesta 2015 alkaen olen ajatellut, että olisipa hienoa voittaa moinen palkinto kyseisestä tapahtumasta. Blogiexpo on kuitenkin ainoa laatuaan, sillä siellä palkitaan vain hevosbloggaajia. Ei kani- tai marsubloggaajille ole tällaista järjestetty, joten hevosbloggaajat ovat ainakin yhden askeleen edellä muita eläinbloggaajia.

_W9U0829

Olen vuodesta 2016 asti panostanut blogiini, pitäen silmällä jokavuotista blogiexpoa. Kyseinen tapahtuma on antanut eniten motivaatiota jatkaa bloggaamista, sillä bloggaaminen on tällä hetkellä päällimmäisin asia itseni toteuttamiseen. Sillä on myös todella vahva henkinen merkitys jaksamisessani, siitä lisää myöhemmin. 

Vaikka pidän kategoriavoittoa todella kaukaisena haaveena, on minulla silti oikeus yrittää tavoitella sitä. Se on yksi suurimmista tavoitteistani, mutta samalla myös isoin haaveeni. 

Kategoriat ovat seuraavanlaiset ja Kaisa Määttäsen tavoin olen itsekin rajannut pienet mahdollisuuteni kahteen kategoriaan:

  • Positiivinen erottuja – postauksillaan muista erottunut bloggaaja.
  • Nuori nousija – paras alle 18-vuotiaan blogi. ✅
  • Vuoden hype – paras yli 18-vuotiaan blogi.
  • Vuoden ratsastusblogi – ratsupainotteisesti kirjoittava.
  • Vuoden hevosharrastusblogi – kaikki muut aiheet, poislukien ratsut. ✅
  • Visuaalisin blogi – visuaalisesti suunniteltuja ulkoasuja/kuvia.
  • Vuoden vitsiniekka – pilke silmäkulmassa kirjoittava.

Kategoriat joihin mielestäni sopisin itse, ovat nuori nousija ja vuoden hevosharrastusblogi. 16-vuotiaana ei pääse nousemaan ylempään kategoriaan, joten pysyttäydytään nuorien puolella. Sen lisäksi en ole ratsastaja, vaan harrastan raviurheilua. Sen vuoksi sopisin vuoden hevosharrastusblogi -kategoriaan. 

Äänestä tästä!

Kiitän suuresti jokaisesta mahdollisesta äänestä, sillä voitte tehdä unelmastani toden!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *