BLOGIEXPO, UUSI BLOGIPORTAALI JA HEVOSMESSUT! (lippuarvonta)

lippuarvontaignosto

Infoa sisältävistä postauksista ei lähes koskaan saa kiinnostavia, mutta yritetään silti.

Mikäli teitä kiinnostaa lukea tässä postauksessa mm. aiheista:

  • Blogiexpo 2018,
  • Hevosmessut 2018,
  • Lippuarvonta Hevoset 2018 -messuille,
  • Riders magazine #3,
  • ja uusi blogiportaali.

Jatkakaa lukemista!

IMG_0561

Uusi vuosi, joten tietysti minulla on nyt myös uudet kujeet etenkin blogipuolen kanssa. Koulun kanssa pitää kiirettä, sillä jo ensimmäisenä päivänä liityin kahteen käynnissä olevaan projektiin. Tämän vuoksi tammikuussa postaustahti on hieman hiljaisempi, mutta hitaasti ja varmasti on taktiikkani.

Hevosmessut 2018 Tampereella

Instagramissa asiasta olenkin jo tiedottanut, eli minut on tänäkin vuonna valittu #tähtiblogistiksi. Olin samaisessa tittelissä myös viime vuonna, mutta minusta sen ihannoiminen on täysin turhaa. Edut messuilta ovat luokkaa plus-miinus-nolla, eli käytännössä hyödyn itse vain lippuarvonnalla Instagramissani. Kun omaa ponia ei ole, ei messuilla ole minulle tarjottavana oikeastaan mitään ohjelman lisäksi. Siksi olen antanut messuille palautetta ravipuolen ohjelman vähäisyydestä, toivottavasti tämä vuosi on sisällöltään hieman parempi. 

Samaan titteliin pääsivät myös yhdeksän muuta hevosbloggaajaa, onnittelut heillekin. Saisin hyödyt pelkille plussille itse, jos minulla ei olisi matkakaveria tai minulla olisi oma poni (tai edes ratsastaisin). Mitkään näistä kohdista eivät toteudu, joten menen paikan päälle napsimaan kuvia ja tapaamaan ihmisiä. Kiitokset tittelistä kuitenkin Tampereen messuille. 

Minulla on Instagram-tililläni @kylmaverinenunelma lippukilpailu käynnissä 1.2. asti. Käykää osallistumassa!

IMG_0032 (2)

Blogiexpo 2018

Vuoden 2017 blogiexpo siirrettiin 2018 vuoden Helsingin Horse Fair -messuille. Tämä oli mielestäni todella fiksu päätös, pisteet päättäjille siitä. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran jo vuonna 2015. Kerrataan hieman, mikä se blogiexpo olikaan:

Helsinki Horse Fairin yhteydessä järjestettävä Blogiexpo on hevosalan aktiivisten bloggaajien verkostoitumis- ja palkitsemistilaisuus. Blogiexpossa palkitaan vuoden ansioituneemmat hevosbloggajat ja sen tuottaa Playsson.net. – Lähde: Helsinki Horse Fair -messusivut.

Tilaisuudessa järjestetään siis blogiaiheista ohjelmaa sekä palkitaan vuoden 2017 parhaimmat hevosblogit. Voin paljastaa sen, että ohjelmasisältö tulee olemaan kaikenikäisille sopivaa ja mielenkiintoista. Olen itse tähdännyt blogiexpon palkintotilaisuuteen, joten suureena haaveenani on saada jonain vuonna yksi palkinto kyseisestä tilaisuudesta. Huomasin Hevostalli.netissä keskustelun, että kyseinen tilaisuus jakaa blogeja erilleen. Minusta se taas kannustaa nuorempia yrittämään ja palkintokategorioissa on huomioitu kaikenlaiset hevosbloggaajat.

Olen tavattavissa kyseisillä messuilla Tampereen hevosmessujen tapaan. Olen jo muutamien kanssa sopinut tapaamisesta, joten HHF vierailijat hereille.

IMG_0002

Riders Magazine nro 3

Minulta on tulossa kaksi eri haastattelua RM kolmanteen numeroon. Toinen kertoo kolmesta nuoresta hevosbloggaajasta ja toinen taas Kavioliitossa 30v -blogin pitäjästä Katja Ståhlista. Nuorten haastattelussa käsitellään heidän kokemuksiaan blogimaailmassa sekä puhutaan tulevaisuuden tavoitteista. Kattaus on monipuolinen, joten suosittelen lukemaan!

Ståhlin haastattelussa paneudutaan erityisesti hänen blogiuraansa. Jo vuodesta 2013 blogannut Katja kertoo elämästään sekä syistä, miksi kirjoittaa blogiaan. Riders magazinen kolmas numero ilmestyy lehtipisteisiin 15.2. Lehden yleisenä teemana on matkaratsastus.

IMG_0001

Uusi blogiportaali

Hevosblogien maailma Suomessa kaipaa aina uutta verta. Nykyiset hevosblogiportaalit ovat lähes kaikki kokeneet loppunsa, kuten Jalustin ja Hippola. Playsson.net tosin kyllä porskuttaa vielä pinnalla, mutta se saa pian rinnallensa hyvän kilpailijan.

Uudessa portaalissa on hevosbloggaajien kauan toivottu aktiivinen blogilistaus. Sieltä tulee löytymään myös postausideoita- sekä haasteita ja kuukausittain palkitaan yksi hevosblogi. Ei tiimibloggaajia, ei liittymisehtoja. Sisältö kohdistuu täysin hevosbloggaajiin, joten olkaa valmiina!

(Portaali ei siis ole minun tekemäni!)

IMG_0056 (3)

Tämä oli pieni infopläjäys tulevasta. Enempää en vielä paljasta, kaikki tulee näkyviin muutaman kuukauden sisällä. En pahoittele vieläkään hidasta postaustahtiani tässä kuussa, mutta kerron siitä. Mahdollisesti uuden tietokoneen saapuessa pystyn kirjoittamaan postauksia myös koulussa, joten bloggaamisesta tulee hieman helpompaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *