UUSI VUOSI, UUDET KUVIOT SEKÄ UUDET YHTEISTYÖKUMPPANIT!

8 (9)

Vuosi 2017 on nyt paketissa ja seuraava saa tulla tilalle. Edellisenä vuonna asetin blogini suhteen tavoitteen, nimittäin aioin kirjoittaa sata postausta sinä vuonna. Jo tammikuusta aloin laskemaan, että jos kirjoitan vähintään kahdeksan postausta kuukaudessa joulukalenterin lisäksi, postausten määrä ylittyy riman yli. Joulukalenteria en kuitenkaan ehtinyt tehdä edelliselle vuodelle, mutta heinäkuussa 2017 olleen blogileirin vuoksi postausmääräni nousi juurikin tavoitteeseeni.

Blogi teki mielestäni hiljaista, mutta varmaa nousua viimeisen vuoden aikana, enkä häpeile sanoa sitä ääneen. Bloggerista WordPressiin vaihto heinäkuussa teki pienen alamäen, mutta parissa kuukaudessa uusi osoitteeni oli vanhojen lukijoidenkin selvillä.

Vuonna 2017 minut valittiin molemmille Suomen hevosmessuille bloggaajaksi sekä pääsin bloggaajana myös Helsingin International Horse Show:hun. Kaikki tapahtumat olivat kokemisen arvoisia, hevosettomuudestani huolimatta. Pakko sanoa kuitenkin, että minulle oli suuri yllätys, kun minut valittiin Hevoset-messujen tähtiblogistiksi. Toisaalta, en kuitenkaan tiedä muita monen vuoden kokemuksella kirjoittavia ravibloggaajia, joten mahdollisesti oman aiheeni omaperäisyys ajaa minut jopa esteratsastuskisojen bloggaajalistalle.

IMG_0391

Edellisenä vuonna pääsin ensimmäistä kertaa myös kokeilemaan juontajan työtä, eikä ongelmilta vältytty. Helsingin Horse Fairissa juonsin perjantaipäivän ja ajatus Janin ottamisesta sinne mukaan oli täydellinen. Laitteissa esiintyi teknisiä vikoja, joita Jani sai ratkoa epäsäännöllisen säännöllisesti. Kiva kokemus kuitenkin tuo oli.

Blogileiri oli lähestulkoon vuoden paras asia! En ollut tehnyt sinä kesänä mitään maata mullistavaa, joten Peninan ja Alexin järjestämä leiri oli kesäloman huippu. Samaiselle leirille olen menossa myös tänä vuonna, mikäli tiimi sellaisen haluaa järjestää. Leiriltä opin jättämään alkutervehdyksen pois, sain valokuvia blogiini, kirjoitimme yhteistyöpostauksia ja opimme vaikka mitä muuta.

Kaiken kruunasi toteutunut haave. Blogiurallani olen haaveillut artikkelin kirjoittamisesta. Se toteutui, nimittäin sain Peninalta mahdollisuuden haastatella Riders magazinen raviartikkeliin Jarmo Villasta ja hänen hevostaan Beatboxeria. Kokemus oli todella mieleenpainuva, erityisesti kuvaushetki. Postaukseen pääset tästä!

IMG_0595

Tulevasta vuodesta en voi vielä paljoa kertoa teille, sillä asiat paljastuvat ajan myötä. Muutoksia on kuitenkin itseni sekä mahdollisesti blogin suhteen tapahtumassa. Minut on ainakin valittu Hevoset 2018 -messujen tähtiblogistiksi jo toista kertaa peräkkäin, joten sieltä on tulossa materiaalia. Lippuarvonnan messuille löydät Instagramtililtäni @kylmaverinenunelma.

En näin ensimmäinen päivä tammikuuta osaa vielä sanoa vaikutusvaltaani tulevilla hevosmessuilla, mutta ohjelmasisältöön teen vaikutusta ainakin pienesti maaliskuun Horse Fairin osalta. Se selviää tarkemmin viimeistään helmikuussa. Playsson.netin järjestämä blogiexpo pidetään maaliskuussa HF:ssä, joten laittakaa tapahtuma muistiin. Blogipuolesta tulee todella mielenkiintoinen!

Uusia yhteistyökumppaneita tavataan jo heti näin tammikuun alusta. Teen yhteistyötä Vermon ravikoulun kanssa, joten kaikki raveista tai ajamisesta kiinnostuneet kuulolle blogin sekä etenkin Instagramin ja Snapchatin (kylmaunelma) puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *